Onze 1e “Rochus Classic” op zaterdag 28/07 maakt deel uit van een nieuw regelmatigheidscircuit, namelijk de “Cycling Vlaanderen Classics”. Dit circuit bundelt de mooiste en meest kwalitatieve toertochten van Cycling Vlaanderen. Mooie cyclo-parcours, met uitzondering van de 25 km, verlopen doorheen de pittoreske Zwalmstreek en de adembenemende Vlaamse Ardennen. De deelnemers aan de 50 en 75 km moeten enkele zacht-hellende heuveltjes overwinnen. De langere afstanden (105 en 135 km) doen dan weer enkele meer uitgesproken hellingen aan tot vooraan in het vermaarde Pays des Collines.

Wie zijn persoonlijke bevoorrading thuis vergeten is komt onderweg zeker niet zonder brandstof te vallen: op de controleposten wordt u een zeer uitgebreid en goed verzorgd assortiment van koeken, fruit en sportdrank aangeboden. Zoals de voorgaande jaren bij de traditionele Rochustochten, kunnen de fietsen op de gratis bewaakte fietsstalling binnen, worden gestald om de administratieve formaliteiten te vervullen zowel voor als na de rit.

 

Voor de dikkebandenfietsliefhebbers worden in de Scheldevallei gevarieerde tochten van 25, 37, 52 en 73 km aangeboden. Niet te missen! Met voor elk wat wils, een kwalitatieve organisatie aan democratische prijzen en een leuke après-bike! Save the date and the place to be! (Zie onze flyer hieronder)

Webmaster: Braekman Patrick

Laatste update: 17/05/2019 - 09u30

Rubriek(en):

Klassementen, Classic's & Cyclo's 2019